DSC07564-bewerkt

Kraamzorg Beilen

Je bent in verwachting. Gefeliciteerd! De Kraamvogel levert kraamzorg in de hele provincie Drenthe en ook in en rondom Beilen. Dat doen we met een hecht en geschoold team, met als doel om ouders en hun kinderen een zorgeloze kraamtijd te geven. We werken nauw samen met de verloskundigenpraktijken in en rondom Beilen en het Wilhelmina- en Scheper ziekenhuis.

Jouw wensen centraal

Emotioneel, ingrijpend en bijzonder. De Kraamvogel weet als geen ander wat de bevalling en kraamweek voor een (aanstaande) moeder is. Daarom zetten wij jouw wensen centraal. Om erachter te komen wat die wensen en behoeften zijn, plannen we vóór de 7e maand van jouw zwangerschap een intakegesprek. Waarin we alles bespreken, jouw vragen beantwoorden en je alles vertellen over wat de kraamverzorgster voor jou kan betekenen.

Kraamzorg van team Beilen

De Kraamvogel team Beilen, bestaat uit gediplomeerde kraamverzorgenden, die allemaal in de regio wonen en werken. Stuk voor stuk zeer ervaren, opgeleid en bijgeschoold. En ze delen allen een oprechte passie voor het vak. Zo zorgen we samen voor een goede start voor alle gezinnen in jouw regio. Onze kraamverzorgsters hebben ervaring in het geven van kraamzorg, in allerlei situaties. We geven advies en bieden ondersteuning, voor én tijdens de kraamweek. Daarbij houden we te allen tijde rekening met de wensen van jou en van je gezin. Wij hopen dat je optimaal van deze periode kunt genieten en nadien terugkijkt op een hele mooie kraamtijd.

De Kraamvogel team Beilen is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor bevallingsassistentie en kraamzorg.

Waar leveren wij kraamzorg?

De Kraamvogel levert kraamzorg in heel Midden- en Noord-Nederland. In Drenthe bieden we kraamzorg door de hele provincie. Bijvoorbeeld in Wijster, Spier, Hijken, Oranje, Hoogersmilde, Smilde, Dwingeloo, Lhee, Pesse, Ruinen, Westerbork, Zwiggelte, Orvelte en Witteveen.

Wil je weten of wij bij jouw in de buurt zijn? Doe de postcodecheck!

Waar de Kraamvogel team Beilen voor staat

  • Zorg op maat
  • Aandacht voor het hele gezin
  • Contract met alle zorgverzekeraars
  • Bereikbaar via deskundige klantadviseurs
  • Extra ondersteuning bij borstvoeding
  • KCKZ geregistreerde kraamverzorgenden

De Kraamvogel in Beilen

De Kraamvogel is er voor een goede start voor je gezin. Gedurende jouw kraamweek bieden wij je alle ondersteuning, zodat jij je baby na de kraamtijd goed kunt verzorgen, voeden en nog beter leert kennen. We weten dat iedereen uniek is. Het is dan ook ons doel dat zowel jij als jouw gezin, zodra de kraamtijd voorbij is, 100% voorbereid zal zijn om de zorg voor je baby vol vertrouwen op te pakken.

De kraamverzorgende is er, zodra de bevalling of de kraamperiode start. En overlegt met jou hoe de kraamperiode ingedeeld zal worden. Zodat het een kraamweek wordt die jij voor ogen hebt. Al onze kraamverzorgenden hebben veel kennis in huis over de voeding van jouw baby en zijn borstvoeding gecertificeerd.

Poliklinische bevallingsassistentie in het Scheper ziekenhuis

De Kraamvogel werkt nauw samen met de verloskundigen en het Scheper ziekenhuis. Beval je poliklinisch dan is er naast de verloskundige de zorg van een kraamverzorgster van de Kraamvogel. Zij kan continu bij je zijn en jou en je partner ondersteunen bij de bevalling. Mag je al snel naar huis na de bevalling? De kraamverzorgster gaat met je mee om jou ook thuis te begeleiden en de eerste adviezen te geven voor jou/jullie en je kindje.

CenteringPregnancy in en rondom Beilen

De Kraamvogel biedt in samenwerking met de verloskundigenpraktijk Midden-Drenthe Centering Pregnancy aan. Centering Pregancy is een nieuwe manier van zorg en controle in de zwangerschap. Je krijgt zwangerschapszorg in een groep met andere zwangeren en je ontvangt hier veel advies en tips over de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. Ook worden hier de controles van je zwangerschap gedaan. Meer weten over CenteringPregnancy.

DSC04816-bewerkt
DSC02589-bewerkt
DSC06226-bewerkt

Geboorteteams

Ook werken wij met zogenaamde geboorteteams. Dit zijn teams van kraamverzorgenden die meer bevallingsdiensten doen en daardoor extra ervaren zijn. Doordat zij extra geschoold zijn weten de kraamverzorgsters precies wat ze moeten doen in alle situaties voor, tijdens en na de bevalling. Wel zo’n veilige gedachte!

ProudParent65fde6e8355381.52383012.jpeg
Tobias
Thomas Kyra
Jordy Laurie
Sebas en judith
Fam Mehra
Robin en desiree
Jurgen en Saskia

We hebben een ontzettende fijne kraamweek gehad dankzij jou lieve Heidy. We kijken er heel goed op terug! De week is voorbij gevlogen.“

Henk en Joyce

We zijn ontzettend dankbaar en blij met onze zoon. De kraamweek was heel erg relaxed en Anita is een topvrouw! Bedankt voor alle mooie momenten!“

Marcel en Gabriëlle

Wat een mooie en fijne kraamweek hebben wij gehad! We hadden deze bijzondere tijd niet beter kunnen beginnen.“

Thomas en Kyra

Onze kraamweek was echt genieten! We zijn erg verwend door Simone en we hebben heel veel van haar geleerd. We kijken met een heel fijn gevoel terug op de eerste liefdevolle week met onze Noud.“

Jordy & Laurie

Het is niet in geld, cijfers of woorden uit te drukken hoeveel Annette tijdens onze kraamtijd voor ons gezin heeft betekend.“

Sebas en Judith

Geweldige kraamweek gehad met onze kraamverzorgster Hellen. Ze was super lief voor ons en onze dochter Kiara. Je merkt dat ze ontzettend veel ervaring heeft. Ze doet alles met veel liefde voor haar vak.“

Familie Mehra

Dankzij twee super kraamverzorgsters, Diane en Netty, hebben wij het vertrouwen gekregen in onszelf om te zorgen voor onze lieve zoon, dankjewel!“

Robin en Desiree

Wij hebben echt een hele fijne kraamtijd gehad met onze kraamverzorgende! Wat heeft zij goed gezorgd voor Lize, maar ook voor onze hond en ons. Oog voor het hele gezin.“

Jurgen en Saskia

Contract met alle zorgverzekeraars

Wij hebben met alle verzekeraars een contract, dus je kan je altijd bij ons inschrijven voor de vertrouwde kraamzorg van de Kraamvogel.

Onze partners

De Kraamvogel team Beilen stemt haar kraamzorg nauwkeurig af met veel partners. Wij zijn erg trots dat wij mogen samenwerken met de beste zorgverleners in de regio. Samen met onderstaande partners in de geboortezorg zorgen wij voor een zorgeloze zwangerschap, bevalling en kraamtijd.