Kraamverzorgende jasje

Werken bij de Kraamvogel

Bij de Kraamvogel begrijpen we de waarde van de connectie die jij opbouwt met elk gezin. Het gaat verder dan zorgen alleen; het gaat over het achterlaten van vertrouwen. Het is het moment waarop je de deur voor de laatste keer achter je dichttrekt en weet dat je meer hebt gedaan dan alleen zorgen – je hebt een verschil gemaakt.

Gezinnen de beste start geven, dat is waar wij het voor doen. Een goede samenwerking met al je collega’s maakt dat we er samen voor onze klanten kunnen zijn.

Kraamverzorgenden-buiten-naast elkaar

Kies voor werkgeluk en betrokkenheid

De Kraamvogel is een van de grootste aanbieders van kraamzorg in Noord- en Midden-Nederland. Onze missie? Gezinnen veiligheid, ondersteuning en geruststelling bieden bij de start van een nieuw leven. Dat doen we al sinds 1924. En daar zijn we trots op! Werkgeluk staat bij ons voorop en we hebben allemaal een passie voor ons vak. Dat schept een band. Verder zoeken we continu naar vernieuwing en gaan we met de tijd mee.

Jouw nieuwe collega's? We stellen er graag een paar aan je voor!

DKV-logo-mouw

Kwaliteit, vakmanschap en mensenwerk

De Kraamvogel hecht veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening en het welzijn van onze medewerkers. Daarom wordt jaarlijks ons kwaliteitsmanagementsysteem, de kwaliteit van onze dienstverlening en de zorg voor onze medewerkers getoetst door een onafhankelijk instituut. Deze toetsing heeft onlangs plaatsgevonden en met trots kunnen wij zeggen dat wij opnieuw het HKZ-certificaat behaald hebben.

De dankbaarheid van de kraamgezinnen dat is zo mooi. Daar doe ik het voor!
Quirina
Quirina
Kraamverzorgende bij de Kraamvogel

Werken als kraamverzorgende, hoe is dat?

Wat is het mooi. Wat is het bijzonder. Als kraamverzorgende bij de Kraamvogel dompel je je onder in een wereld vol betekenis en waardevolle momenten. Geen dag en gezin is hetzelfde. Wel word je elke dag omringd door liefde. Met nieuw leven. Elke keer als je de deur achter je dicht trekt, bezit je nieuwe, onvergetelijke herinneringen. En het gezin? Die heeft die mooie herinneringen met jou, en een onvergetelijke start.