Sneek

Kraamzorg Sneek

Hoera, zwanger. Gefeliciteerd! Of je het nu al eens hebt meegemaakt, of het is je eerste keer. Het is en blijft bijzonder. De komende maanden blijven een hele bijzondere periode. Eén waarin er veel gebeurt en je veel moet regelen. Zoals bijvoorbeeld; kraamzorg. Een bevalling en de daaropvolgende kraamtijd zijn ingrijpend. Voor jou, maar ook voor je gezin. De Kraamvogel team Sneek wil jullie hier graag bij helpen. Zo hopen we dat jij achteraf kunt terugkijken op een hele mooie periode. Op deze website vind je alle informatie over de voorbereiding op de bevalling en de kraamperiode daarna. Heb je vragen? Dan staan wij voor je klaar! De Kraamvogel team Sneek wenst jou een hele fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd toe.

Jouw wensen centraal

De Kraamvogel zet jouw wensen centraal. Wij weten hoe bijzonder en ingrijpend een bevalling en de daarop volgende kraamweek kan zijn. Om erachter te komen wat jouw wensen en behoeften zijn, nodigen we jou vóór de 7e maand van jouw zwangerschap uit voor een intakegesprek. Hierin bespreken we alles, beantwoorden we je vragen en vertellen wij je over wat de kraamverzorgster voor jou kan betekenen.

DSC02689-bewerkt

Onze kraamzorg in Sneek

Een goede start voor je gezin. Daar helpen wij je mee. We bieden je alle ondersteuning om na de kraamtijd je baby goed te verzorgen, te voeden en te leren kennen. Als de kraamtijd voorbij is, is het gezin 100% voorbereid om de zorg voor de baby vol vertrouwen zelf op te pakken. Binnen die kraamzorg in Sneek streven we naar:

  • Een gespecialiseerde kraamverzorgende bij een thuisbevalling
  • Betrouwbaarheid, deskundigheid en ervaring
  • Extra ondersteuning bij borstvoeding

Wil je tijdens je kraamtijd op antroposofische wijze begeleid worden? Ons team van kraamverzorgenden in Sneek is hiervoor extra geschoold en kan jou en je gezin antroposofische kraambegeleiding bieden.

Kraamzorg van de Kraamvogel team Sneek

De Kraamvogel team Sneek bestaat uit gediplomeerde kraamverzorgenden, die allemaal in de regio wonen en werken. Stuk voor stuk zeer ervaren, opgeleid en bijgeschoold. En ze delen allen een oprechte passie voor het vak. Zo zorgen we samen voor een goede start voor alle gezinnen in jouw regio. Onze kraamverzorgsters hebben ervaring in het geven van kraamzorg, in allerlei situaties. We geven advies en bieden ondersteuning, voor én tijdens de kraamweek. Daarbij houden we te allen tijde rekening met de wensen van jou en van je gezin. Wij hopen dat je optimaal van deze periode kunt genieten en nadien terugkijkt op een hele mooie kraamtijd.

De Kraamvogel is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor bevallingsassistentie en kraamzorg.

Trotse ouders in Sneek

Elk jaar kiezen heel veel gezinnen bij jou in de buurt voor de Kraamvogel. Zij hebben hun ervaringen gedeeld. Je kan zelfs vinden wat trotse ouders in jouw buurt van hun kraamtijd vinden.

ProudParent65fde6e8355381.52383012.jpeg
Tobias
Thomas Kyra
Jordy Laurie
Sebas en judith
Fam Mehra
Robin en desiree
Jurgen en Saskia

We hebben een ontzettende fijne kraamweek gehad dankzij jou lieve Heidy. We kijken er heel goed op terug! De week is voorbij gevlogen.“

Henk en Joyce

We zijn ontzettend dankbaar en blij met onze zoon. De kraamweek was heel erg relaxed en Anita is een topvrouw! Bedankt voor alle mooie momenten!“

Marcel en Gabriëlle

Wat een mooie en fijne kraamweek hebben wij gehad! We hadden deze bijzondere tijd niet beter kunnen beginnen.“

Thomas en Kyra

Onze kraamweek was echt genieten! We zijn erg verwend door Simone en we hebben heel veel van haar geleerd. We kijken met een heel fijn gevoel terug op de eerste liefdevolle week met onze Noud.“

Jordy & Laurie

Het is niet in geld, cijfers of woorden uit te drukken hoeveel Annette tijdens onze kraamtijd voor ons gezin heeft betekend.“

Sebas en Judith

Geweldige kraamweek gehad met onze kraamverzorgster Hellen. Ze was super lief voor ons en onze dochter Kiara. Je merkt dat ze ontzettend veel ervaring heeft. Ze doet alles met veel liefde voor haar vak.“

Familie Mehra

Dankzij twee super kraamverzorgsters, Diane en Netty, hebben wij het vertrouwen gekregen in onszelf om te zorgen voor onze lieve zoon, dankjewel!“

Robin en Desiree

Wij hebben echt een hele fijne kraamtijd gehad met onze kraamverzorgende! Wat heeft zij goed gezorgd voor Lize, maar ook voor onze hond en ons. Oog voor het hele gezin.“

Jurgen en Saskia

De Kraamvogel in Sneek

De Kraamvogel levert kraamzorg in heel Noord-Nederland. In Friesland bieden we kraamzorg door de hele provincie. In de omgeving Sneek bijvoorbeeld in Bolsward, Witmarsum, Makkum, Hindelopen, Woudsend, Balk, Follega, Langweer, Scharnegoutum, Boazum, Wommels, Akkrum, Grouw, Irnsum, Wijckel, Sondel, Lemmer, Nijemirdum, Oudemirdum, Mirns, Bakhuizen, Hemelum, Warns, Stavoren, Molkwerum, Koudum, Workum, Harich, Elahuizen, Kolderwolde, Oudega, It Heidenskip, Gaastmeer, Sloten, Tjerkgaast, Heeg, IJlst, Hommerts, Ferwoude, Gaast, Allingawier, Exmorra, Schraad, Cornwerd, Wons, Zurich, Kimswerd, Arum, Pingjum, Schettens, Lollum, Waaxens, Burgwerd, Kubaard, Spannum, Winsum, Baard, Oosterlittens, Roodhuis, Rauwerd, Hidaard, Britswerd, Wiuwerd, Jorwert, Mantgum, Weidum, Oosterwierum, Poppenwier, Dearsum, Terzool, Irnsum, Reduzum, Wytgaard, Wirdum, Grou, Warten, Wergea, Longerhouw, Tjerkwerd, Nijland, Blauwhuis, Abbega, Parrega, Oosthem, Folsgare, Ysbrechtum, Goenga, Offingawier, Oppenhuizen, Jutrijp, Sibrandaburen, Gauw, Uitwellingerga, Terherne, Oldeboorn, Oosterzee, Echten, Echtenerbrug, Delfstrahuizen, Munnekeburen, Scherpenzeel en Bantega.

Benieuwd of wij ook te vinden zijn bij jou in de buurt? Doe de postcode-check.

Ik ben trots op mijn werk als kraamverzorgende, omdat ik mijn kennis en ervaring in samenwerking met de verloskundige over mag brengen aan een vader en moeder in de meest bijzondere tijd van hun leven.
Regio Beilen2
Lenie
Kraamverzorgster
DSC07538-bewerkt
DSC04816-bewerkt
DSC06289-bewerkt

Poliklinische bevallingsassistentie in Antonius ziekenhuis Sneek

De Kraamvogel heeft een nauwe samenwerking met het Antonius ziekenhuis Sneek met de verloskundigen die hier de poliklinische bevallingen begeleiden. Beval je poliklinisch dan is er naast de verloskundige de zorg van een kraamverzorgster van de Kraamvogel. Zij kan continu bij je zijn en jou en je partner ondersteunen bij de bevalling. Mag je al snel naar huis na de bevalling? De kraamverzorgster gaat met je mee om jou ook thuis te begeleiden en de eerste adviezen te geven voor jou/jullie en je kindje.

Nienke en Tineke, onze intakers

Benieuwd wie de intakegesprekken in Friesland doen? Dat zijn Nienke en Tineke. Zij zijn allebei kraamverzorgenden en daarnaast intakers. Tijdens het intakegesprek bespreken we uitgebreid met je wat je kunt verwachten van de kraamtijd. Ook willen we een duidelijk beeld krijgen van jouw behoeften en persoonlijke situatie. Zodat wij de kraamzorg zo kunnen regelen dat dit goed bij je past en je kraamverzorgende weet wat belangrijk voor je is.

Intaker zijn is een hele leuke afwisseling en aanvulling op mijn werk.
Kraamverzorgster-Nienke
Nienke
Kraamverzorgster

Waar de Kraamvogel team Sneek voor staat

  • Zorg op maat
  • Aandacht voor het hele gezin
  • Contract met alle zorgverzekeraars
  • Bereikbaar via deskundige klantadviseurs
  • Extra ondersteuning bij borstvoeding
  • KCKZ geregistreerde kraamverzorgenden

Partners

De Kraamvogel Sneek werkt veel samen met andere instellingen in de kraamzorg. Daar zijn we blij mee en trots op. Samen zorgen we ervoor dat jij een zorgeloze zwangerschap, bevalling en kraamtijd hebt.