DSC06662-bewerkt

Kraamzorg Leidsche Rijn

Hoera, je bent zwanger. Gefeliciteerd! Of je het nu al eens meegemaakt hebt, of het is je eerste keer. Het is en blijft bijzonder. Een periode waarin er veel op je af komt, en er veel geregeld moet worden. Bijvoorbeeld het regelen van kraamzorg. De bevalling en kraamtijd worden over het algemeen ervaren als een ingrijpende periode. Niet alleen voor jou, maar ook voor je gezin. De Kraamvogel team Leidsche Rijn helpt jou hier graag bij. Om je goed voor te bereiden op de bevalling en de kraamperiode daarna, vind je op de website van de Kraamvogel alle informatie. Heb je toch nog vragen? Dan staan wij altijd voor je klaar. De Kraamvogel team Leidsche Rijn wenst je een fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd toe.

Jouw wensen centraal

We weten als geen ander hoe emotioneel, ingrijpend en bijzonder de bevalling en kraamweek voor een (aanstaande) moeder is. Daarom staan bij ons jouw wensen centraal. Om erachter te komen wat die wensen en behoeften zijn, plannen we vóór de 7e maand van jouw zwangerschap een intakegesprek. Om samen alles te bespreken, jouw vragen te beantwoorden en je alles te vertellen over wat de kraamverzorgende voor jou kan betekenen.

Dankzij Maaike hebben we een top kraamtijd gehad! Ze heeft ons veel tips gegeven en we voelden ons helemaal op ons gemak met haar in huis.
FAM BAARDWIJK_2015-11-10_001
Lisa en Tom
Ouders van Sam

Waar de Kraamvogel team Leidsche Rijn voor staat

  • Zorg op maat
  • Aandacht voor het hele gezin
  • Contract met alle zorgverzekeraars
  • Bereikbaar via deskundige klantadviseurs
  • Extra ondersteuning bij borstvoeding
  • KCKZ geregistreerde kraamverzorgenden

Bijzondere kraamtijd

Onze kraamverzorgenden staan klaar voor jou en je gezin.....

Bij de Kraamvogel Leidsche Rijn, werken we met een team gediplomeerde kraamverzorgenden, die allemaal in de regio wonen en werken. Ze zijn stuk voor stuk zeer ervaren, opgeleid en bijgeschoold. En delen met elkaar een oprechte passie voor het vak. De Kraamvogel streeft naar een goede start voor alle gezinnen in jouw regio. Onze kraamverzorgsters hebben ervaring in het geven van kraamzorg, in allerlei situaties. We zijn er voor advies en ondersteuning, voor én tijdens de kraamweek. En houden daarbij altijd rekening met de wensen van jou en van je gezin. We willen dat je optimaal van deze periode kunt genieten, zodat je nadien terugkijkt op een hele mooie kraamtijd.

De Kraamvogel team Leidsche Rijn is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar, voor bevallingsassistentie en kraamzorg.

Mijn collega's en ik vinden het heel belangrijk dat je in deze periode van je leven kan genieten en terugkijkt op een hele mooie kraamtijd.

Kraamzorg van team Leidsche Rijn

Werken vanuit je Passie. Dat is wat onze kraamverzorgenden doen en waar zij voor staan, 24/7!

Hun doel is om jullie te ontzorgen, te voorzien van een onvergetelijke kraamweek en klaar te stomen voor de zorg van jullie gezin. Want naast dat mama en baby op nummer 1 staan hebben de andere gezinsleden ook wat extra zorg en warmte nodig.

Buiten dat de kraamverzorgenden er zijn om voor jullie te zorgen, bieden zij ook een luisterend oor en zijn zij instaat om in elke situatie te anticiperen. Dit komt mede doordat zij goed geschoold zijn maar ook dankzij hun vele jaren van ervaring.

De Kraamvogel in Leidsche Rijn

Gedurende jouw kraamweek bieden wij je alle ondersteuning, zodat jij je baby na de kraamtijd goed kunt verzorgen, voeden en nóg beter leert kennen. Kortom: de Kraamvogel is er voor een goede start voor je gezin. Wij beseffen dat iedereen uniek is. Het is dan ook ons doel om jou en je gezin 100% voor te bereiden. Zodat jullie, als de kraamtijd voorbij is, de zorg voor jullie baby vol vertrouwen op kunnen pakken.

Zodra de bevalling of de kraamperiode start, zal de kraamverzorgende er zijn. Samen overleggen jullie hoe de kraamperiode ingedeeld gaat worden, zodat het een kraamweek wordt die jij voor ogen hebt. Al onze kraamverzorgenden hebben ervaring met en veel kennis over de voeding van jouw baby en zijn borstvoeding gecertificeerd.

DSC02890-bewerkt

Onze planners

Achter de schermen hebben wij een vast team van planners, veelal met ervaring in de kraamzorg, die ervoor zorgen dat alle gezinnen worden voorzien van zorg. Soms een uitdaging want de geboorte van baby’s laat zich over het algemeen niet plannen.

De planners gaan deze uitdaging graag aan en zijn hierin getraind. Zij staan 24/7 voor jullie klaar en doen hun uiterste best om een zo goed mogelijke match te maken.

ProudParent65fde6e8355381.52383012.jpeg
Tobias
Thomas Kyra
Jordy Laurie
Sebas en judith
Fam Mehra
Robin en desiree
Jurgen en Saskia

We hebben een ontzettende fijne kraamweek gehad dankzij jou lieve Heidy. We kijken er heel goed op terug! De week is voorbij gevlogen.“

Henk en Joyce

We zijn ontzettend dankbaar en blij met onze zoon. De kraamweek was heel erg relaxed en Anita is een topvrouw! Bedankt voor alle mooie momenten!“

Marcel en Gabriëlle

Wat een mooie en fijne kraamweek hebben wij gehad! We hadden deze bijzondere tijd niet beter kunnen beginnen.“

Thomas en Kyra

Onze kraamweek was echt genieten! We zijn erg verwend door Simone en we hebben heel veel van haar geleerd. We kijken met een heel fijn gevoel terug op de eerste liefdevolle week met onze Noud.“

Jordy & Laurie

Het is niet in geld, cijfers of woorden uit te drukken hoeveel Annette tijdens onze kraamtijd voor ons gezin heeft betekend.“

Sebas en Judith

Geweldige kraamweek gehad met onze kraamverzorgster Hellen. Ze was super lief voor ons en onze dochter Kiara. Je merkt dat ze ontzettend veel ervaring heeft. Ze doet alles met veel liefde voor haar vak.“

Familie Mehra

Dankzij twee super kraamverzorgsters, Diane en Netty, hebben wij het vertrouwen gekregen in onszelf om te zorgen voor onze lieve zoon, dankjewel!“

Robin en Desiree

Wij hebben echt een hele fijne kraamtijd gehad met onze kraamverzorgende! Wat heeft zij goed gezorgd voor Lize, maar ook voor onze hond en ons. Oog voor het hele gezin.“

Jurgen en Saskia

Geboortecentra

Wij zijn actief in het St Antonius Geboortezorg, locaties Leidsche Rijn en Nieuwegein. Een vast team van onze kraamverzorgenden is hier werkzaam in samen met 2 andere kraamzorgorganisaties. Kijk voor meer informatie op www.antoniusziekenhuis.nl. Tevens zijn wij met een vast team werkzaam in het geboortehuis in Utrecht in het Diakonessen ziekenhuis. Voor meer informatie kun je naar de website gaan www.geboortehuisutrecht.nl.

Onze partners

De Kraamvogel team Leidsche Rijn stemt haar kraamzorg nauwkeurig af met veel partners. Wij zijn erg trots dat wij mogen samenwerken met de beste zorgverleners in de regio. Samen met onderstaande partners in de geboortezorg zorgen wij voor een zorgeloze zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Deel deze pagina