DSC03203-bewerkt

Kraamzorg Houten - Culemborg

Je bent zwanger, gefeliciteerd. Je zwangerschap is een hele bijzondere gebeurtenis. Een periode waarin veel geregeld moet worden. Wat je onder andere moet regelen is de kraamzorg. De bevalling en kraamtijd worden over het algemeen ervaren als een ingrijpende periode voor jou en je gezin. De Kraamvogel team Houten-Culemborg staat graag voor jou klaar. Op onze website vind je alle informatie over de voorbereiding op de bevalling en de kraamperiode. Heb je nog vragen? Dan staan wij voor je klaar. De Kraamvogel team Houten-Culemborg wenst jou een hele fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd toe.

De Kraamvogel in Houten en Culemborg

Gedurende jouw kraamweek bieden wij je alle ondersteuning, zodat jij je baby na de kraamtijd goed kunt verzorgen, voeden en nóg beter leert kennen. Kortom: de Kraamvogel is er voor een goede start voor je gezin. Wij beseffen dat iedereen uniek is. Het is dan ook ons doel om jou en je gezin 100% voor te bereiden. Zodat jullie, als de kraamtijd voorbij is, de zorg voor jullie baby vol vertrouwen op kunnen pakken.

Zodra de bevalling of de kraamperiode start, zal de kraamverzorgende er zijn. Samen overleggen jullie hoe de kraamperiode ingedeeld gaat worden, zodat het een kraamweek wordt die jij voor ogen hebt. Al onze kraamverzorgenden hebben ervaring met en veel kennis over de voeding van jouw baby en zijn borstvoeding gecertificeerd.

Jouw wensen centraal

Emotioneel, ingrijpend en bijzonder. De Kraamvogel weet als geen ander wat de bevalling en kraamweek voor een (aanstaande) moeder is. Daarom zetten wij jouw wensen centraal. Om erachter te komen wat die wensen en behoeften zijn, plannen we vóór de 7e maand van jouw zwangerschap een intakegesprek. Waarin we alles bespreken, jouw vragen beantwoorden en je alles vertellen over wat de kraamverzorgster voor jou kan betekenen.

Waar de Kraamvogel team Houten-Culemborg voor staat

  • Zorg op maat
  • Aandacht voor het hele gezin
  • Contract met alle zorgverzekeraars
  • Bereikbaar via deskundige klantadviseurs
  • Extra ondersteuning bij borstvoeding
  • KCKZ geregistreerde kraamverzorgenden
Ik blijf het bijzonder vinden om tijdens een bevalling in bijvoorbeeld het Geboortehuis, mensen te ondersteunen bij de geboorte van hun kind. Zo'n groot en intiem moment.

Kraamzorg van het team Houten-Culemborg

Werken vanuit je Passie. Dat is wat onze kraamverzorgenden doen en waar zij voor staan, 24/7!

Hun doel is om jullie te ontzorgen, te voorzien van een onvergetelijke kraamweek en klaar te stomen voor de zorg van jullie gezin. Want naast dat mama en baby op nummer 1 staan hebben de andere gezinsleden ook wat extra zorg en warmte nodig.

Buiten dat de kraamverzorgenden er zijn om voor jullie te zorgen, bieden zij ook een luisterend oor en zijn zij in staat om in elke situatie te anticiperen. Dit komt mede doordat zij goed geschoold zijn maar ook vele jaren ervaring hebben.

DSC06662-bewerkt
DSC04803-bewerkt
DSC07538-bewerkt

Waar leveren wij kraamzorg?

De Kraamvogel team Houten-Culemborg is werkzaam in de gemeenten: Schoonhoven, IJsselstein, Benschop, Lopik, Lopikerkapel, Montfoort, Nieuwegein, Houten, t'Goy, Schalkwijk, Tull en ’t Waal, Culemborg, Beusichem, Everdingen, Zijderveld, Hagestein, Lexmond, Middelkoop, Everdingen, Noordeloos, Oversingeland, Broek, Zederik, Spijk, Hoornaar, Kedichem.

Woon je buiten de hierboven genoemde gebieden, neem dan gerust contact met ons op, dan brengen wij je in contact met een vestiging in de buurt.

Specialiteiten

  • Gespecialiseerde zorg na een complexe bevalling (keizersnede) waardoor je eerder naar huis kunt vanuit het ziekenhuis
  • Vast team van kraamverzorgenden die werkzaam is in het Geboortehuis in Utrecht
  • De kraamverzorgende ondersteunt je tijdens de bevalling in het St. Antonius Geboortezorg en in het Rivierenland ziekenhuis als de verloskundige de bevalling begeleid
ProudParent65fde6e8355381.52383012.jpeg
Tobias
Thomas Kyra
Jordy Laurie
Sebas en judith
Fam Mehra
Robin en desiree
Jurgen en Saskia

We hebben een ontzettende fijne kraamweek gehad dankzij jou lieve Heidy. We kijken er heel goed op terug! De week is voorbij gevlogen.“

Henk en Joyce

We zijn ontzettend dankbaar en blij met onze zoon. De kraamweek was heel erg relaxed en Anita is een topvrouw! Bedankt voor alle mooie momenten!“

Marcel en Gabriëlle

Wat een mooie en fijne kraamweek hebben wij gehad! We hadden deze bijzondere tijd niet beter kunnen beginnen.“

Thomas en Kyra

Onze kraamweek was echt genieten! We zijn erg verwend door Simone en we hebben heel veel van haar geleerd. We kijken met een heel fijn gevoel terug op de eerste liefdevolle week met onze Noud.“

Jordy & Laurie

Het is niet in geld, cijfers of woorden uit te drukken hoeveel Annette tijdens onze kraamtijd voor ons gezin heeft betekend.“

Sebas en Judith

Geweldige kraamweek gehad met onze kraamverzorgster Hellen. Ze was super lief voor ons en onze dochter Kiara. Je merkt dat ze ontzettend veel ervaring heeft. Ze doet alles met veel liefde voor haar vak.“

Familie Mehra

Dankzij twee super kraamverzorgsters, Diane en Netty, hebben wij het vertrouwen gekregen in onszelf om te zorgen voor onze lieve zoon, dankjewel!“

Robin en Desiree

Wij hebben echt een hele fijne kraamtijd gehad met onze kraamverzorgende! Wat heeft zij goed gezorgd voor Lize, maar ook voor onze hond en ons. Oog voor het hele gezin.“

Jurgen en Saskia
DSC04111-bewerkt

Onze planners

Achter de schermen hebben wij een vast team van planners, veelal met ervaring in de kraamzorg, die ervoor zorgen dat alle gezinnen worden voorzien van zorg. Soms een uitdaging want de geboorte van baby’s laat zich over het algemeen niet plannen.

De planners gaan deze uitdaging graag aan en zijn hierin getraind. Zij staan 24/7 voor jullie klaar en doen hun uiterste best om een zo goed mogelijke match te maken.

Onze partners

De Kraamvogel team Houten-Culemborg stemt haar kraamzorg nauwkeurig af met veel partners. We mogen samenwerken met de beste zorgverleners in de regio. En daar zijn we ontzettend trots op. Samen met onderstaande partners in de geboortezorg zorgen wij voor een zorgeloze zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Deel deze pagina