haarlem-3628302_1920

Kraamzorg Haarlem

Gefeliciteerd met je zwangerschap. Een speciale gebeurtenis en een periode waarin veel geregeld moet worden. Eén daarvan is het regelen van kraamzorg. Zowel de bevalling en de kraamperiode is een ingrijpende periode in je gezin. Het team Haarlem en omstreken van de Kraamvogel wil je hier graag bij helpen. Op onze website vind je alle informatie over de voorbereiding op de bevalling en de kraamzorg daarna. Heb je vragen, dan staan wij voor je klaar. De Kraamvogel team Haarlem en omstreken wenst je een fijne zwangerschap, een voorspoedige bevalling en mooie kraamtijd toe.

Jouw wensen centraal

De bevalling en de daarop volgende kraamweek is een bijzondere periode. De Kraamvogel zet jouw wensen centraal. Om je wensen en behoeften te bespreken, plannen wij voor de 7e maand van jouw zwangerschap een intakegesprek. Tijdens deze intake gaan we alles met je bespreken, jouw vragen beantwoorden en vertellen wij wat de kraamverzorgende voor jou kan betekenen.

Waar leveren wij kraamzorg

De Kraamvogel levert kraamzorg in heel midden en noord Nederland. In Haarlem bieden we kraamzorg aan in de hele stad. Daarnaast komt de Kraamvogel met liefde in alle omliggende gemeenten:

Bloemendaal, Overveen, Velsen, Santpoort, Driehuis, Vogelenzang, Bennebroek, Aerdenhout, Lisse, Hillegom, Zandvoort, IJmuiden, Spaarndam, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Heemstede, Vijfhuizen, Cruquius, Halfweg en Badhoevedorp.

Woon je buiten de hierboven genoemde gebieden, neem dan gerust contact met ons op, dan brengen wij je in contact met een vestiging in de buurt.

Wil je weten of wij ook bij jou in de buurt kraamzorg verlenen? Doe de postcode-check!

Waar de Kraamvogel team Haarlem voor staat

  • Zorg op maat
  • Aandacht voor het hele gezin
  • Contract met alle zorgverzekeraars
  • Bereikbaar via deskundige klantadviseurs
  • Extra ondersteuning bij borstvoeding
  • KCKZ geregistreerde kraamverzorgenden
Met ons kleine en hechte team leveren we al jaren kraamzorg in Haarlem en omstreken. Vertrouwd, persoonlijk en professioneel: zo omschrijven wij ons team in Haarlem.
Corina
Corina
Teamcoach Haarlem e.o.

Team Haarlem en omstreken

De Kraamvogel Haarlem en omgeving heeft een professioneel team van kraamverzorgenden die in de regio wonen en werken. De gediplomeerde kraamverzorgenden zijn stuk voor stuk zeer ervaren, goed opgeleid, bijgeschoold en hebben hart voor hun mooie vak. Zo zorgen wij voor een goede start voor alle gezinnen. Ons team heeft ervaring in het geven van kraamzorg in allerlei verschillende situaties en beseffen dat iedereen daarbij uniek is. Wij houden rekening met de wensen van jou en je gezin. Onze kraamverzorgenden zullen je voor en tijdens de kraamweek adviseren en ondersteunen zodat jij je baby na de kraamtijd goed kunt verzorgen, voeden en nog beter leert kennen. We vinden het heel belangrijk dat als de kraamtijd voorbij is, jij en jouw gezin 100% voorbereid is om de zorg voor je baby vol vertrouwen zelf op te pakken.

Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor bevallingsassistentie en kraamzorg.

CapturedByLisa7
Kraamgesprek-bank
kraamtijd-kraamvogel
ProudParent65fde6e8355381.52383012.jpeg
Jurgen en Saskia
Robin en desiree
Fam Mehra
Sebas en judith
Jordy Laurie
Thomas Kyra
Tobias

We hebben een ontzettende fijne kraamweek gehad dankzij jou lieve Heidy. We kijken er heel goed op terug! De week is voorbij gevlogen.“

Henk en Joyce

Wij hebben echt een hele fijne kraamtijd gehad met onze kraamverzorgende! Wat heeft zij goed gezorgd voor Lize, maar ook voor onze hond en ons. Oog voor het hele gezin.“

Jurgen en Saskia

Dankzij twee super kraamverzorgsters, Diane en Netty, hebben wij het vertrouwen gekregen in onszelf om te zorgen voor onze lieve zoon, dankjewel!“

Robin en Desiree

Geweldige kraamweek gehad met onze kraamverzorgster Hellen. Ze was super lief voor ons en onze dochter Kiara. Je merkt dat ze ontzettend veel ervaring heeft. Ze doet alles met veel liefde voor haar vak.“

Familie Mehra

Het is niet in geld, cijfers of woorden uit te drukken hoeveel Annette tijdens onze kraamtijd voor ons gezin heeft betekend.“

Sebas en Judith

Onze kraamweek was echt genieten! We zijn erg verwend door Simone en we hebben heel veel van haar geleerd. We kijken met een heel fijn gevoel terug op de eerste liefdevolle week met onze Noud.“

Jordy & Laurie

Wat een mooie en fijne kraamweek hebben wij gehad! We hadden deze bijzondere tijd niet beter kunnen beginnen.“

Thomas en Kyra

We zijn ontzettend dankbaar en blij met onze zoon. De kraamweek was heel erg relaxed en Anita is een topvrouw! Bedankt voor alle mooie momenten!“

Marcel en Gabriëlle

Onze intakers Danielle, Carolien en Annette

Benieuwd wie de intakegesprekken in Haarlem en omstreken doen? Dat zijn Danielle, Carolien, Jennifer en Annette. Zij zijn naast intakers, ook allemaal kraamverzorgenden. Tijdens het intakegesprek bespreken we uitgebreid met je wat je kunt verwachten van de kraamtijd en kraamverzorgenden. We willen graag een duidelijk beeld krijgen van jouw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Zodat de kraamverzorgende weet wat voor jou belangrijk is.

Rondom Zwanger Haarlem

De Kraamvogel Haarlem en omgeving is onderdeel van Rondom Zwanger. Bij Rondom Zwanger staan jij en jouw gezin centraal. Verloskundigenpraktijken in de regio, het verloskundig team van het Spaarne Gasthuis en kraamzorgorganisaties werken samen om jou de beste zorg te geven rondom de geboorte van je kind. Dit team van kraamverzorgenden doen meer bevallingsdiensten en zijn daardoor extra ervaren. Doordat zij extra geschoold zijn weten de kraamverzorgsters precies wat ze moeten doen in alle situaties voor, tijdens en na de bevalling. Van je verloskundige als dat kan en van een gynaecoloog als dat nodig is. Zo bieden zij samen altijd de juiste zorg. Met Rondom Zwanger krijg je je persoonlijke zorgpad voor je zwangerschap.

Wil jij je aanmelden? Dat kan rechtstreeks bij één van de verloskundigenpraktijken in de regio of via de website. Daar vind je ook meer informatie.

Onze partners

De Kraamvogel team Haarlem stemt haar kraamzorg nauwkeurig af met veel partners. Wij zijn erg trots dat wij mogen samenwerken met de beste zorgverleners in de stad. Samen met onderstaande partners in de geboortezorg streven wij naar een zorgeloze zwangerschap, bevalling en kraamtijd.