Beverwijk

Kraamzorg Beverwijk

Van harte, je bent in verwachting! Zwanger zijn en een kindje krijgen zijn hele speciale gebeurtenissen. En er moet veel geregeld worden. Eén van die dingen is het regelen van kraamzorg. Kraamzorg zorgt er voor dat je een goede start kan maken met je kindje. De Kraamvogel team Beverwijk wil je hier graag bij helpen. Op onze website vind je alle informatie over de voorbereiding op de bevalling en de kraamperiode daarna. En als je vragen hebt, dan zijn we er voor je. De Kraamvogel team Beverwijk wenst je een onbezorgde zwangerschap, een goede bevalling en een fijne kraamtijd toe.

Jouw wensen centraal

De bevalling en de daarop volgende kraamweek is een heel bijzondere periode. Bij de Kraamvogel staan jouw wensen centraal. Om erachter te komen wat die wensen en behoeften zijn, hebben wij voor de 7e maand van jouw zwangerschap een intakegesprek. Waarin we alles met je bespreken, jouw vragen beantwoorden en wij vertellen wat de kraamverzorgende voor jou kan betekenen.

DSC02689-bewerkt
DSC04984-bewerkt
DSC07492-bewerkt

Waar leveren wij kraamzorg

De Kraamvogel team Beverwijk is werkzaam in de gemeenten:

 • Castricum
 • Uitgeest
 • Akersloot
 • Heemskerk
 • Beverwijk

Woon je buiten de hierboven genoemde gebieden, neem dan gerust contact met ons op, dan brengen wij je in contact met een vestiging in de buurt.

Wil je weten of wij ook bij jou in de buurt kraamzorg verlenen? Doe de postcode-check!

Waar de Kraamvogel team Beverwijk voor staat

 • Betrouwbaar, deskundig en veel ervaring
 • Gedreven, goed en regelmatig geschoolde kraamverzorgenden
 • Zorg op maat
 • Aandacht voor het hele gezin
 • Contract met alle zorgverzekeraars
 • Extra ondersteuning bij borstvoeding

Wist je dat…

65% van de gezinnen in Beverwijk voor de Kraamvogel kiest?

Het team

De Kraamvogel Beverwijk heeft een professioneel team van kraamverzorgenden die veelal in de regio wonen en werken. Onze gediplomeerde kraamverzorgenden zijn stuk voor stuk zeer ervaren, goed opgeleid, bijgeschoold en hebben hart voor hun mooie vak. Zo zorgen wij voor een goede start voor alle gezinnen in jouw regio. Ons team heeft ervaring in het geven van kraamzorg in allerlei situaties. Daarbij houden wij rekening met de wensen van jou en je gezin. En we zullen je voor en tijdens de kraamweek adviseren en ondersteunen. Onze kraamverzorgenden vinden het heel belangrijk dat je in deze periode kunt genieten. En nadien terugkijkt op een hele mooie kraamtijd.

Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor bevallingsassistentie en kraamzorg. En natuurlijk ook met feestdagen.

Onze partners

De Kraamvogel stemt haar kraamzorg nauwkeurig af met veel partners. Wij zijn erg trots dat wij mogen samenwerken met de beste zorgverleners uit de omgeving Kennemerland. Samen met onderstaande partners in de geboortezorg willen wij zorgen voor een zorgeloze zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Geboorteteams

Ook werken wij met zogenaamde geboorteteams. Dit zijn teams van kraamverzorgenden die meer bevallingsdiensten doen en daardoor extra ervaren zijn. Doordat zij extra geschoold zijn weten de kraamverzorgsters precies wat ze moeten doen in alle situaties voor, tijdens en na de bevalling. Wel zo’n veilige gedachte! In dit geboorteteam werken we samen met kraamverzorgenden van RKZ kraamzorg. Zo slaan we voor deze diensten in de avond en nacht de handen ineen en helpen we elkaar.

Trotse ouders in de buurt

Elk jaar kiezen honderden gezinnen bij jou in de buurt voor de Kraamvogel. Zij hebben hun ervaringen gedeeld. Deel jij ook jouw ervaring met ons?

ProudParent65fde6e8355381.52383012.jpeg
Jurgen en Saskia
Robin en desiree
Fam Mehra
Sebas en judith
Jordy Laurie
Thomas Kyra
Tobias

We hebben een ontzettende fijne kraamweek gehad dankzij jou lieve Heidy. We kijken er heel goed op terug! De week is voorbij gevlogen.“

Henk en Joyce

Wij hebben echt een hele fijne kraamtijd gehad met onze kraamverzorgende! Wat heeft zij goed gezorgd voor Lize, maar ook voor onze hond en ons. Oog voor het hele gezin.“

Jurgen en Saskia

Dankzij twee super kraamverzorgsters, Diane en Netty, hebben wij het vertrouwen gekregen in onszelf om te zorgen voor onze lieve zoon, dankjewel!“

Robin en Desiree

Geweldige kraamweek gehad met onze kraamverzorgster Hellen. Ze was super lief voor ons en onze dochter Kiara. Je merkt dat ze ontzettend veel ervaring heeft. Ze doet alles met veel liefde voor haar vak.“

Familie Mehra

Het is niet in geld, cijfers of woorden uit te drukken hoeveel Annette tijdens onze kraamtijd voor ons gezin heeft betekend.“

Sebas en Judith

Onze kraamweek was echt genieten! We zijn erg verwend door Simone en we hebben heel veel van haar geleerd. We kijken met een heel fijn gevoel terug op de eerste liefdevolle week met onze Noud.“

Jordy & Laurie

Wat een mooie en fijne kraamweek hebben wij gehad! We hadden deze bijzondere tijd niet beter kunnen beginnen.“

Thomas en Kyra

We zijn ontzettend dankbaar en blij met onze zoon. De kraamweek was heel erg relaxed en Anita is een topvrouw! Bedankt voor alle mooie momenten!“

Marcel en Gabriëlle

Onze intakers Patricia, Monique en Annemiek

Benieuwd wie de intakegesprekken in Beverwijk doen? Dat zijn Patricia, Monique en Annemiek. Zij zijn kraamverzorgenden en daarnaast intakers. Tijdens het intakegesprek bespreken we uitgebreid met je wat je kunt verwachten van de kraamtijd. Ook vinden we het heel belangrijk om te weten wat jouw wensen zijn. Zo kunnen wij de kraamzorg zo regelen dat deze goed bij je past en je kraamverzorgende weet wat voor jou belangrijk is. En waar ze je extra mee kan ondersteunen.

Wat was het fijn om kraamzorg te ontvangen! En ook fijn dat ik meer collega`s van de Kraamvogel heb gezien in mijn kraamweek. Zo krijg je nog meer tips en tricks dan alleen maar van 1 kraamverzorgende. Met al die tips gaan we nu onze eigen koers bepalen en varen! Dank voor alles.
fam-beek2015-10-68
Familie Visser

De Kraamvogel in Beverwijk

Een goede start voor je gezin, dat is het belangrijkste! En daar helpen wij je bij. In jouw kraamweek bieden wij je alle ondersteuning, zodat jij je baby na de kraamtijd goed kunt verzorgen, voeden en nog beter leert kennen. Daarbij beseffen we dat iedereen uniek is. Ons doel is dat, als de kraamtijd voorbij is, jij en jouw gezin 100% voorbereid zijn om de zorg voor je baby vol vertrouwen zelf op te pakken.

Wanneer de bevalling of de kraamperiode start, zal de kraamverzorgende er zijn en overleg je samen hoe de kraamperiode ingedeeld zal worden zodat het de periode zal worden die je voor ogen hebt. Al onze kraamverzorgenden zijn experts in borstvoeding ondersteuning. Wij hebben veel ervaring en kennis in huis over de voeding van jouw baby.

zwangerschapskalender

Voorbereiding op de komst van je kindje

Ben je benieuwd wat je kunt verwachten van die eerste uren met je pasgeboren baby? Je zult veel nieuwe dingen leren. Van 'hoeveel moet mijn kindje drinken?' tot 'hoe kan ik mijn baby veilig laten slapen?'. In deze filmpjes geven we je tips voor de eerste uren met je kindje. Natuurlijk vertelt onze kraamverzorgende je alles als ze bij jullie thuis komt.

Bekijk onze instructiefilmpjes over de eerste 24 uur met je baby.

Kraamverzorgers-buiten

Werken bij de kraamvogel

Wat is het mooi. Wat is het bijzonder. Als kraamverzorgende bij de Kraamvogel dompel je je onder in een wereld vol betekenis en waardevolle momenten. Geen dag en gezin is hetzelfde. Wel word je elke dag omringd door liefde. Met nieuw leven. Elke keer als je de deur achter je dicht trekt, bezit je nieuwe, onvergetelijke herinneringen. En het gezin? Die heeft die mooie herinneringen met jou, en een onvergetelijke start.