DSC04816-bewerkt

Ruimte om jezelf te ontwikkelen

Bij de Kraamvogel krijg je volop ruimte om jouw kennis en kunde te vergroten.

Ben je eenmaal een Kraamvogel-collega, dan wil je niet meer weg. We bestaan al een tijdje, waardoor we veel kennis hebben en jij mogelijkheden hebt om te groeien en je te ontwikkelen.

Wil je nog beter worden in wat je doet, wil je je specialiseren, omscholen of doorgroeien? Samen kijken we wat je nodig hebt en wat er kan. Want al onze medewerkers moeten zich kunnen blijven ontwikkelen.

Je krijgt bijvoorbeeld trainingen over EHBO aan kinderen, borstvoeding, psychische problematiek in het kraambed en babymassage, gegeven door jouw collega’s en het Kenniscentrum Kraamzorg. Maar wil je ook meer leren over zwangerschapsyoga? Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Opleidingsmogelijkheden

Wil je opgeleid worden tot kraamverzorgende? We bieden verschillende opleidingstrajecten aan.

Kraamverzorgster-2.0

Opleiding tot kraamverzorgende

Als je nog geen diploma’s in de zorg hebt en de opleiding wil volgen tot kraamverzorgende, dan heb je twee mogelijkheden.

Lees verder
Kraamverzorgers-lachend

Terug de kraamzorg in?

Jij hebt al een diploma in de kraamzorg? En je denkt er aan om na een pauze weer terug de kraamzorg in te gaan? Dan kun je zonder ‘gedoe’ weer bij ons aan de slag als kraamverzorgende.

Lees verder
DSC03221-bewerkt

Omscholing vanuit de zorg

Werk je in de zorg en wil je de overstap naar de kraamzorg maken? Grijp dan je kans en ga bij ons aan de slag als kraamverzorgende.

Lees verder
kraamzorg-kraamvogel-kraamtijd

Stageplaats

Zoek je een stageplaats tijdens je opleiding tot kraamverzorgende? Dan kun je bij ons aan de slag. De Kraamvogel is een erkend leerbedrijf.

Lees verder

Heb je vragen?

Stuur dan een bericht naar sollicitatie@dekraamvogel.nl. We denken graag met je mee over de mogelijkheden bij onze organisatie.

Deel deze pagina

Veelgestelde vragen

  • Voor je kraamverzorgende staat de gezondheid van en zorg voor moeder en kind op de eerste plaats. Naast medische controles bij jou en je baby zorgt ze voor emotionele ondersteuning en enorm veel adviezen. Hier kan je meer lezen over je kraamtijd: Wat doet je kraamverzorgende?

    Ga je thuis bevallen? Tijdens je bevalling ondersteunt de kraamverzorgende de verloskundige en helpt jou met wat je maar nodig hebt op dat moment. Lees hier alles over de werkzaamheden van een kraamverzorgende tijdens de bevalling: Je kraamverzorgende tijdens de bevalling