DSC06289-bewerkt

Onderdeel van een hecht team

Bij de Kraamvogel ben je onderdeel van een hecht team.

Onze teams bestaan uit ongeveer twintig kraamverzorgenden onder leiding van een teamcoach. We werken zelfstandig, maar staan altijd voor elkaar klaar.

Je leert je collega’s snel kennen tijdens laagdrempelige werkoverleggen, teamuitjes en via informatie in de nieuwsbrief. Heb je vragen of wil je iets delen? Dan biedt de WhatsAppgroep van jouw team een uitkomst. Hiermee blijven we van elkaars werk op de hoogte. We overleggen veel, vragen om feedback en staan open voor tips. Zo kunnen we de beste zorg bieden. Benieuwd naar ervaringen van jouw nieuwe collega’s? Ze vertellen je er graag meer over.

santana

“We hebben allemaal iets gemeen, namelijk de liefde voor het vak”

Santana is 27 jaar en is begin dit jaar aan de opleiding tot kraamverzorgende begonnen. Als kraamverzorgende in opleiding (KIO) bij de Kraamvogel werkt ze in de regio Lelystad. Santana is nu net klaar met de eerste fase van de opleiding: “wat ben ik blij met deze keuze!”

Lees verder
jacqueline

“Waarom ik kraamverzorgende ben geworden? Ik vind baby’s geweldig!”

Jacqueline (53) woont en werkt in Almere. Al 18 jaar is ze kraamverzorgende. En dat nog altijd met veel plezier. Om haar werk en privé goed in balans te houden, koos Jacqueline er voor om 4 dagen op rooster te gaan werken.

Lees verder
Diane

"Het belangrijkste is dat ouders na afloop kunnen zeggen: Ja, dat was goed."

Het moest zo zijn, dat ik mocht kramen bij Daisy en Harun en hun dochter Zara. Wat een relaxed gezin, echt lieverds. Gezellige mensen en ze hadden altijd wat nieuws te vertellen.

Lees verder
hennie

"Kraamverzorgende worden op latere leeftijd heeft zijn voordelen!"

Om kraamverzorgende te worden hoef je echt geen 20 te zijn. Ook op latere leeftijd kan je je laten omscholen voor dit prachtige vak. Na jaren in de ouderenzorg werkzaam te zijn besloot Hennie Morren (55) deze uitdaging aan te gaan. Een spannende stap die natuurlijk niet van de een op de andere dag is genomen. Inmiddels is ze bijna klaar met de opleiding en geniet ze volop van haar nieuwe baan als kraamverzorgende!

Lees verder
quirina

“De dankbaarheid van de kraamgezinnen dat is echt zo iets moois. Daar doe ik het voor!”

Quirina (38) volgt de opleiding tot kraamverzorgende bij de Geboortezorg Academie en is kraamverzorgende in opleiding (KIO) bij de Kraamvogel. Veertien jaar geleden werd ze geïnspireerd door haar eigen kraamverzorgende bij de geboorte van haar zoon. Jaren later zag ze de kans schoon en startte ze vol enthousiasme met de opleiding.

Lees verder
mirjam3

"Ik houd wel van uitdaging in mijn werk."

Als kraamverzorgende word ik altijd met open armen ontvangen. Ik vind het fantastisch om gezinnen te helpen met hun reis door de kraamtijd. Het is echt een achtdaagse reis waarin je met ouders zoekt naar antwoorden op vragen als: wat bedoelt de baby met dit gedrag, met dit huiltje?

Lees verder

Bij ons komen werken?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, deskundige collega’s. Bekijk hier onze actuele vacatures.

Staat jouw ideale vacature er niet tussen, of heb je vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter via sollicitatie@dekraamvogel.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Deel deze pagina