Videoshoot: wij zoeken gezinnen!

Wij gaan onze beeldbank vernieuwen! Hiervoor zijn wij op zoek naar gezinnen die het leuk vinden om mee te werken aan een videoshoot voor de Kraamvogel. De video's zullen gebruikt worden voor onze marketingdoeleinden (de website, social media, etc.). Werk je mee aan een videoshoot? Dan ontvang je de video zelf ook en mag je deze gebruiken voor persoonlijke doeleinden.

Videoshoot

Wij zijn op zoek naar gezinnen voor de volgende videoshoots:

Video: een dag in het leven van een kraamverzorgende

In deze video wordt een dag in het leven van een kraamverzorgende weergegeven. Wat doet een kraamverzorgende precies? Dit gaan we in beeld brengen. Hiervoor zijn we op zoek naar een (aanstaand) gezin waarvan de vrouw momenteel ongeveer 35 weken zwanger is. De video zal op één dag in de eerste vier weken na de geboorte van de baby opgenomen worden. Wij zijn bij voorkeur op zoek naar een gezin waar alle gezinsleden op film willen. De video wordt bij het gezin thuis opgenomen.

Video: een dag in het leven van een partusassistente

Wat houdt het vak partusassistente precies in? Een partusassistente is een kraamverzorgende die een verloskundige assisteert bij de bevalling. Dit gaan we in beeld brengen. We filmen niet bij een echte bevalling, maar zetten een thuisbevalling in scène. Acteerervaring is geen vereiste. ;) We zijn op zoek naar een (aanstaand) gezin waarvan de vrouw momenteel ongeveer 35 weken zwanger is. De video zal op één dag in de eerste twee weken na de geboorte van de baby opgenomen worden. Wij zijn bij voorkeur op zoek naar een gezin waarbij zowel de moeder als de partner op beeld willen. De video wordt bij het gezin thuis opgenomen.

Vind jij het leuk om mee te werken aan één van bovenstaande videoshoots? Stuur dan een mail naar marketing@dekraamvogel.nl.

fam-waart2015-10-15
fam-beek2015-10-14
fam-waart2015-10
fam-giessen2015-10-14
mg0333-©barbrav2-1200x1800pix-7