DSC05167-bewerkt

Een goede start voor je gezin

Er komt veel op je af in de kraamweek. Daarom helpen we je met een goede start voor je gezin. Je leert van je kraamverzorgende alles wat je nodig hebt om na de kraamtijd zelf je baby goed te verzorgen, voeden en leren kennen.

Je baby moet om de paar uur drinken, regelmatig verschoond worden, af en toe in bad, veel slapen en je wilt natuurlijk ook nog tijd hebben om te genieten van je baby. Dat klinkt misschien eenvoudig, maar je kunt er de hele dag zoet mee zijn.

En veel moeders en vaders komen er niet altijd aan toe om ook goed voor zichzelf te zorgen. Daarom helpt je kraamverzorgende jouw gezin in de loop van de kraamweek een goede dagindeling te vinden. Zodat je goed voorbereid bent op de tijd na de kraamweek.

Het is veel wat er in de kraamweek op je af komt. Maar ik beloof je dat we je helpen met een goede start voor je gezin. Of je nu mij of een van mijn collega’s in huis krijgt, we hebben ons werk goed gedaan als je na de kraamweek kunt zeggen: “Fijn dat je er was, goed dat je gaat. Je hebt ons op de rit gezet, we kunnen het.
DSC02843-bewerkt
Mirjam
Kraamverzorgende