FAM JORNA_2015-10-07_008

Goede begeleiding bij borstvoeding

Jij en je baby krijgen bij borstvoeding begeleiding op het allerhoogste niveau. Alle kraamverzorgenden van de Kraamvogel zijn daar namelijk in getraind. Loopt het voeden toch moeizaam, dan staat een van onze lactatiekundigen voor je klaar.

Het is heel persoonlijk of je je baby straks borstvoeding of flesvoeding geeft. Zoals onze lactatiekundige Susan zegt: “Elke moeder, elke baby en elke situatie is uniek.”

Je krijgt hoe dan ook begeleiding op hoog niveau. Want je kraamverzorgende vindt het niet alleen fijn om jou te begeleiden bij de voeding, ze is daar ook goed in getraind.

We hebben de deskundige ondersteuning van Ellen Remelts als zeer prettig ervaren. Persoonlijk, professioneel en vlot. Ellen maakt op een ontspannen en vertrouwen gevende manier contact met je kindje en jij als ouder. Je ontvangt maatwerkadvies waarin zij je kindje en jou als moeder echt centraal zet. De nadruk wordt gelegd op wat al goed gaat en wat daarin verder ondersteunend zou kunnen zijn.
FAM JORNA_2015-10-07_014
Familie Reinink

Advies lactatiekundige


Mogelijkheden en kosten

Er zijn meerdere mogelijkheden om van een van onze lactatiekundigen advies te krijgen. De onderstaande mogelijkheden en kosten gelden voor klanten van de Kraamvogel.

Huisbezoek
Bij een huisbezoek komt onze lactatiekundige bij jou thuis. Je krijgt een consult van ongeveer 1,5 uur en een verslag van het bezoek en advies.

Kosten: € 133,75*
Een vervolgconsult kost € 89,17 per uur (de minimale afname is een uur, dit kan verlengd worden per 15 minuten).

*Onder bepaalde omstandigheden kunnen wij je doorverwijzen naar een lactatiekundige buiten onze organisatie. Hier kunnen andere tarieven van toepassing zijn.

Virtueel lactatiekundig advies
Bij een virtueel advies neemt de lactatiekundige contact met jou op via een beveiligde link. Je krijgt een virtueel consult van 30 minuten of 60 minuten en ontvangt na het consult een verslag van het gesprek.

Kosten: € 44,58 voor 30 minuten, € 89,17 voor 60 minuten

Telefonisch consult of consult per mail
Heb je maar een korte vraag over borstvoeding en geen behoefte aan een volledig consult? Dan kun je ook telefonisch of per mail contact opnemen met een van onze lactatiekundigen. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in.

Kosten: € 27,92 voor een consult per mail of telefoon.

In veel gevallen vergoeden zorgverzekeraars het consult geheel of gedeeltelijk, al dan niet met een (noodzakelijke) verwijzing van een (huis)arts of verloskundige. Neem contact op met je zorgverzekeraar om na te gaan wat je vergoed krijgt.

Borstvoeding geven is meer dan alleen voeding geven. Elke druppel is er één. Maar het is ook het contact, het gevoel met je kind, troost, huidcontact.
DSC02476-bewerkt
Susan
Lactatiekundige

Aanmelden advies lactatiekundige

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor advies van een lactatiekundige.

                       Deel deze pagina