fam-jorna2015-10-117

Online webinar over borstvoeding

Vooral de eerste dagen na de bevalling zijn cruciaal voor het slagen van borstvoeding op langere termijn. Meestal gaat het geven van borstvoeding vanzelf, maar soms doen zich opstartuitdagingen voor en is extra hulp of advies gewenst. Door zelf al wat meer te weten over hoe borstvoeding werkt en waar je op kunt letten is het volgen van een informatiebijeenkomst in de zwangerschap samen met je partner van grote toegevoegde waarde.

Inhoud bijeenkomst

Tijdens deze online bijeenkomst maak je kennis met lactatiekundige Erna Schuiteman IBCLC. Daarnaast komen tijdens de bijeenkomst de volgende onderwerpen aan bod:

  • Borstvoeding geven, waarom?
  • Huid op huid contact
  • Voedingshoudingen
  • Opstartuitdagingen

Er is ook ruimte voor interactie en persoonlijke vragen via de chat functie of bij kleine groep via de microfoon.

Data

  • 3 januari 2024

Locatie
De voorlichtingsavond wordt online gegeven via Zoom. Je ontvangt een link naar de Zoom-meeting.

Tijd
Aanvangstijd is 19.15 uur. Inloggen kan vanaf 19.00 uur. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Kosten
De kosten voor deze online voorlichting bedragen € 20,- per inlog. Je ontvangt een betaalverzoek via mail of app. Sommige ziektekostenverzekeringen vergoeden deze cursus.

Vanavond een webinair gevolgd over borstvoeding bij Erna. Dit was erg interessant ondanks de vele informatie (wat in zijn voordeel was). Door afwisseling van filmpjes, houdingen/voorbeelden die Erna voordeed en een quiz bleef het ook leuk om naar te kijken en deed je extra veel kennis op! Zeker een aanrader voor beginnende ouders in spe!
fam-baardwijk2015-11-149
Bezoeker
Online webinar borstvoeding