Het Kraambureau-4

Informatieavond Borstvoeding Harderwijk

Vooral de eerste dagen na de bevalling zijn cruciaal voor het slagen van borstvoeding op de langere termijn. Meestal gaat het geven van borstvoeding vanzelf, maar soms doen zich moeilijkheden voor en is extra hulp of advies gewenst.

Inhoud bijeenkomst

Door zelf al wat meer te weten over hoe borstvoeding werkt en waar je op kunt letten is het volgen van een informatieavond in de zwangerschap samen met je partner van grote toegevoegde waarde. Tevens maak je dan al kennis met de lactatiekundige, Erna Schuiteman.

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Waarom borstvoeding geven?
  • Huid op huid contact
  • Voedingshoudingen
  • Opstartproblemen
  • Er is ruimte voor interactie en persoonlijke vragen

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in het Gezondheidscentrum Harderwijk op de bovenste etage: Johanniterlaan 3, 3841 DS in Harderwijk of bij de praktijk van de 9mnd: Boerhaavelaan 96, 3843 AP in Harderwijk.

Tijd
Aanvangstijd is 19.15 uur; inloop vanaf 19.00 uur. De avond duurt tot ongeveer 21.45 uur.

Kosten
€ 20,00 per stel.

Een aantal dagen voor de bijeenkomst ontvang je nog een mail met extra info, een betaallink en een factuur voor de verzekering (sommige verzekeraars vergoeden deze cursus).

Aanmelding
Door het invullen van het aanmeldingsformulier via de volgende link: lactatiekundige en borstvoeding (metdeborstvooruit.nl)

Heel erg bedankt voor de informatieve avond. We hebben heel veel geleerd, je geeft de lessen met passie, plezier en liefde voor je werk!! Je hebt het op een hele leuke manier verteld en lekker normaal. We hebben de avond als heel fijn ervaren, nogmaals dank hiervoor!
fam-baardwijk2015-11-149
Bezoeker
Informatieavond borstvoeding