Digitale voorlichting en instructie

Bij de Kraamvogel bieden wij, als aanvulling op onze fysieke kraamzorg, de mogelijkheid om gebruik te maken van digitale voorlichting en instructie.

Betrouwbare digitale steun

Voor de digitale voorlichting en instructie maken wij gebruik van het platform Babybalance. Wij werken samen met dit platform om jou betrouwbare digitale steun te bieden. Het platform biedt instructievideo's die voorlichting geven over uiteenlopende onderwerpen gerelateerd aan de zwangerschap, kraamperiode en de eerste drie maanden van de baby. Je vindt de video's op de website van Babybalance of bekijk ze in de Babybalance-app. Download de app voor Apple of Android. De video's zijn gebaseerd op protocollen waar we in de kraamzorg mee werken en getoetst door de zorgverzekeraars. Zo ben je er altijd en overal zeker van dat je de juiste informatie krijgt.

Daarnaast biedt Babybalance per trimester een e-magazine boordevol informatie. Ook is er een actief social media platform en zelfs een kennisquiz. Dit alles krijg je vanaf het moment dat je zwanger bent tot en met 3 maanden na je uitgerekende datum. Na deze datum stopt het account automatisch.

Download_Babybalance_App

Maak gratis een account aan

De digitale voorlichting en instructie is inbegrepen bij de kraamzorg van de Kraamvogel. Het wordt vergoed door je zorgverzekeraar. Er wordt geen eigen bijdrage gerekend voor het gebruik van Babybalance. Heb je je ingeschreven voor kraamzorg bij de Kraamvogel? Maak dan hier een gratis een account aan. Scan de QR-code en download de app op jouw mobiele apparaat. Heb je vragen over jouw account? Neem dan contact op met de helpdesk van Babybalance via telefoonnummer 085-004 14 59. Kijk voor meer informatie op www.babybalance.nl.