Hulpmiddelen bestellen

Heb jij al bedverhogers in huis? Of heb je misschien nog andere hulpmiddelen nodig voor in je zwangerschap, bij de bevalling en in je kraamtijd?

Gratis bestellen

Je kunt hulpmiddelen voor tijdens je kraamtijd lenen via het bestelsysteem van Medipoint. De meeste hulpmiddelen worden vanuit de basisverzekering vergoed door je zorgverzekeraar. Na het bestellen worden de hulpmiddelen door Medipoint gratis thuisbezorgd en weer opgehaald. Bekijk het pakket met kraamzorghulpmiddelen dat je kunt lenen hier.

Zelf je kraamhulpmiddelen regelen

We raden aan om de kraamzorghulpmiddelen vóór week 36 van de zwangerschap in huis te hebben. Zo ga je met een gerust gevoel de kraamtijd in. De adviseurs van Medipoint regelen de declaraties voor je met de zorgverzekeraar en de kraamzorghulpmiddelen worden gratis bij je thuisbezorgd.

Medipoint 2

Retour kraamhulpmiddelen

Heb je de kraamhulpmiddelen niet langer nodig? Dan zien we ze graag weer terug. Je levert ze in bij een winkel of uitleenpunt bij jou in de buurt. De meeste leenhulpmiddelen ontvang je van Medipoint in een verzenddoos of verzendzak. Bewaar deze goed om het pakket weer gratis in terug te sturen en plak het meegeleverde retourlabel op het pakket. Op het retourlabel staat bij welk pakketpunt je het pakket kunt inleveren (DHL of PostNL).Is het hulpmiddel te groot om op te sturen, of ben je minder mobiel? Maak dan een ophaalafspraak met een van onze koeriers door het retourneerformulier op onze website in te vullen.

Over Medipoint

Medipoint is leverancier van zorghulpmiddelen aan particulieren, mantelzorgers en zorgprofessionals. Als er thuis zorg nodig is, zijn wij er voor je. Bijvoorbeeld bij herstel na een operatie en rondom de zwangerschap. Voor tips en advies kun je altijd even binnenlopen in een van de winkels of uitleenpunten.

Deel deze pagina
DSC06289-bewerkt