De Ledenvereniging

Wie klant is van de Kraamvogel en lid van Espria Ledenvereniging, kan gratis of met korting gebruikmaken van producten en diensten speciaal bedoeld voor zwangeren en kersverse ouders.

Diensten en producten

Een greep uit de ledendiensten:

Kraamzorgarrangement van de Kraamvogel

Voordat het kraamzorgarrangement ingezet kan worden, is het nodig om vóór het bezoek lid te worden van de ledenvereniging en de aanvraag voor het kraamzorgarrangement bij de ledenvereniging te hebben gedaan. De aanvraag kan je telefonisch doen door volgend nummer te bellen: 088 - 383 20 00. De planning van de Kraamvogel krijgt de aanvraag per mail binnen. Zodra de aanvraag binnen is, kunnen zij de kraamzorg voor jou inplannen.

Als je extra zorg nodig hebt of prettig vindt, kun je gebruikmaken van ons kraamzorgarrangement: drie dagdelen extra zorg (maximaal 12 uur). Je kunt er vóór of ná de kraamweek gebruik van maken, tot 6 weken na de bevalling. Om gebruik te kunnen maken van het kraamzorgarrangement, is goedkeuring nodig van de ledenvereniging. Als lid betaal je voor het kraamzorgarrangement € 22,50 per uur in plaats van normaal € 59,33 per uur. Lees dan ook de informatie over kosten kraamzorg en verzekering.

Borstkolf huren

Een professioneel kolfapparaat kan in de kraamweek soms nodig zijn. Bijvoorbeeld om de borstvoeding goed op gang te krijgen. Je kraamverzorgende adviseert je hierover. Zo’n apparaat kun je via Medipoint huren (eerste week gratis als lid van de Ledenvereniging).

Lid worden?

Het lidmaatschap bij de Ledenvereniging kost € 22,50 per huishouden. Iedereen wonend op hetzelfde adres is dus lid voor dit bedrag.

Ben je al lid?

Ben je al lid van de Ledenvereniging, dan profiteer je natuurlijk ook van de extra's met kortingen.

Deel deze pagina