E-consult mama's

E-consulten

Met onze e-consulten combineren we het gemak van digitale zorg met de warmte en persoonlijke aandacht van onze fysieke zorg tijdens de kraamweek. Je kunt nog steeds rekenen op onze vertrouwde zorg aan huis, maar we bieden je nu ook de extra mogelijkheid om op digitale wijze contact met ons te hebben. Dit betekent dat we jou op meerdere manieren kunnen ondersteunen en begeleiden. En weet dat je privacy te allen tijde gewaarborgd is, aangezien al onze e-consulten plaatsvinden via een uiterst veilige verbinding.

Kraamgesprek-ouders

Flexibele en persoonlijke e-consulten

Gedurende de kraamweek bieden we onder voorbehoud van capaciteit, maximaal 1 uur per dag een e-consult aan, met een totaal van 8 uur in jouw kraamweek. Tijdens deze kostbare momenten kun je rekenen op onze deskundige kraamverzorgenden die er helemaal voor jou zijn. Of het nu gaat om het verstrekken van waardevol advies, het bespreken van belangrijke instructies of gewoonweg het delen van jouw gevoelens en ervaringen, we staan altijd klaar om jou te ondersteunen en te begeleiden.

Samenwerking Geboortezorg Academie
Dankzij onze nauwe samenwerking met belangrijke partners, zoals de Geboortezorg Academie, hebben wij samen een geaccrediteerde scholing opgezet. Hierdoor hebben onze kraamverzorgenden de mogelijkheid gehad om deze scholing te volgen en hebben zij nu de kennis en vaardigheden om de beste zorg en ondersteuning te bieden tijdens waardevolle digitale consulten.

Babybalance instructievideo’s
Voor digitale voorlichting en instructies werken wij samen met het platform Babybalance. Deze samenwerking stelt ons in staat om betrouwbare digitale steun aan te bieden. Het platform biedt een breed scala aan instructievideo's die voorlichting geven over verschillende onderwerpen die verband houden met de zwangerschap, kraamperiode en de eerste drie maanden van jouw baby.

Bij de Kraamvogel streven we ernaar om jou en je gezin de meest optimale zorgervaring te bieden, waarbij we gebruik maken van innovatieve middelen en de nieuwste ontwikkelingen in de kraamzorg. Met onze e-consulten en door onze vleugels uit te slaan willen we jou de beste ondersteuning bieden tijdens deze bijzondere fase in je leven.

Deel deze pagina