Kraamgesprek-bank

Verheldering Annuleringsbeleid

Recent is er een artikel en interview gepubliceerd door de NOS waarin de kwestie van annuleringskosten in de kraamzorgsector wordt belicht. Wij begrijpen dat dit voor enige onrust kan zorgen en willen daarom graag duidelijkheid bieden.

Veel aanstaande ouders schrijven zich bij meerdere kraamzorgorganisaties in om zeker te zijn van kraamzorg. Vanwege het huidige tekort aan kraamverzorgenden is het belangrijk dat er geen onnodige inschrijvingen plaatsvinden en adviseren wij om je bij één kraamzorgorganisatie in te schrijven.

Graag willen wij benadrukken dat een online aanmelding bij ons niet automatisch betekent dat je aan ons gebonden bent. Je hebt tot 14 dagen na ontvangst van onze zorgovereenkomst het recht om kosteloos te annuleren. Wij informeren onze klanten hier helder en duidelijk over via de bevestigingsmail na inschrijving.

De annuleringskosten zijn als volgt:

  • Annuleren langer dan 2 maanden voor de uitgerekende datum: € 75,-
  • Annuleren korter dan 2 maanden voor de uitgerekende datum: € 150,-

Ons beleid met betrekking tot annuleringskosten blijft ongewijzigd. Wel willen wij benoemen dat we altijd openstaan voor vragen en/of eventuele bezorgdheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om jouw situatie te bespreken. Onze klantadviseurs zitten voor je klaar via telefoonnummer 088 - 77 88 500 op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur.

Bij de Kraamvogel streven we naar de best mogelijke zorg voor jou en je gezin, waarbij we ons inzetten om jullie ondersteuning te bieden tijdens deze mooie periode.