DSC06205-bewerkt

Nieuw bij de kraamvogel: e-consulten

We hebben geweldig nieuws om met jullie te delen! We zijn heel enthousiast om aan te kondigen dat we jouw kraamervaring nóg fijner kunnen maken met de introductie van e-consulten! ?

Digitaal contact met e-consult
Met onze e-consulten combineren we het gemak van digitale zorg met de warmte en persoonlijke aandacht van onze fysieke zorg tijdens de kraamweek. Je kunt nog steeds rekenen op onze vertrouwde zorg aan huis, maar we bieden je nu ook de extra mogelijkheid om op digitale wijze contact met ons te hebben. Dit betekent dat we jou op meerdere manieren kunnen ondersteunen en begeleiden. En weet dat je privacy te allen tijde gewaarborgd is, aangezien al onze e-consulten plaatsvinden via een uiterst veilige verbinding.

Flexibele en persoonlijke e-consulten
Gedurende de kraamweek bieden we onder voorbehoud van capaciteit, maximaal 1 uur per dag een e-consult aan, met een totaal van 8 uur in jouw kraamweek. Tijdens deze kostbare momenten kun je rekenen op onze deskundige kraamverzorgenden die er helemaal voor jou zijn. Of het nu gaat om het verstrekken van waardevol advies, het bespreken van belangrijke instructies of gewoonweg het delen van jouw gevoelens en ervaringen, we staan altijd klaar om jou te ondersteunen en te begeleiden.

Klik hier voor meer informatie